earclin® Earshower -korvasuihku | Aboutmeds
Siirry sisältöön

earclin® Earshower -korvasuihku

Uusi apteekeissa myytävä earClin® korvasuihku on tehokas ratkaisu korvien säännölliseen puhdistamiseen kotiolosuhteissa. earClin® earshower korvasuihku on kehitetty käyttäen samaa tekniikkaa, jota erikoislääkärit käyttävät. Se sisältää ainutlaatuisen pinta-aktiivisen yhdistelmän, joka yksinkertaisesti huuhtelee ylimääräisen vahan pois.

earClin® korvasuihkulla korvat puhtaaksi nopeasti, helposti ja hellästi

  • puhdistaa ylimääräisen korvavahan
  • pitää korvaat puhtaina

earClin® earshower korvasuihku huuhtelee korvakäytävän tehokkaasti ilman tarvetta mekaaniseen puhdistukseen. Korvakappaleen pyöreä muoto tekee siitä miellyttävän tuntuisen korvaa vasten. Sen mittasuhteet estävät sitä työntymästä liian syvälle korvakanavaan, jolloin vaurioita ei juurikaan voi syntyä, erityisesti tärykalvoon. Yhtä lailla korvakappale toimii sumutinpäänä. Sen patentoitu muoto varmistaa, että huuhteluneste levittyy optimaalisesti korvakanavaan. Oliivin muotoinen korvakappale toimii myös suojana liialliselle paineelle.

earclin-pakkauskuva

earClin® earshower korvasuihku sopii korvien säännölliseen puhdistamiseen:

  • Henkilöille, joilla kehittyy runsaasti korvavaikkua
  • Urheilijoille, joilla on jatkuva kontakti veteen
  • Kuulokojetta*, korvatulppia tai nappikuulokkeita käyttäville
  • Henkilöille, jotka altistuvat jatkuvasti pölylle ja lialle.

* Säännöllinen suihkutus pitää korvat erittäin puhtaana, mikä edesauttaa kuulokojeen moitteetonta toimintaa.

Kuinka earClin korvasuihkua käytetään?

Pumppu: Purista pumpusta ja ime laitteeseen kädenlämpöistä vettä (max 40°C). Suihkuta sitä hellästi korvakanavaan. Neste kulkeutuu korvaan sopivalla paineella, ja huuhtelee korvan. Vesi valuu korvasta pois, joten käytä esim. talouspaperia suojataksesi vaatteesi, jos käytät laiteitta pukeutuneena. Käytä sen jälkeen tyhjää earClin earshower -korvasuihkua puhaltaaksesi ilmaa korvakanavaan kuivataksesi sen.

Laitteen suutin: Aseta suutin korvakäytävän suulle. Sen muoto ja koko estävät sinua työntämästä vahingossa earClin® korvasuihkua liian syvälle korvaasi.

Hellä ja tehokas pinta-aktiivinen aine: Laitteen pinta-aktiivinen aine muodostaa kädenlämpöisen veden kanssa hellän saippuaisen yhdisteen. Se riittää noin 30 ensimmäiselle puhdistusvuorokaudelle. Kun sininen väri häviää vedestä, puhdistusaine on loppunut.

On suositeltavaa suihkuttaa korvat kolme kertaa peräkkäin. Sitkeimmät vahapaakut korvan sisällä vaativat puhdistuakseen laitteen usean päivän käytön peräkkäin. earClin-korvasuihku on tarkoitettu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

earClin earshoweria ei tule käyttää

  • henkilöillä, joilla on tärykalvovaurioita tai epämuodostumia
  • henkilöillä, joilla on vaurioitunut korvakäytävä
  • alle 3-vuotiailla lapsilla

Käytä earClin korvasuihkua yhtäjaksoisesti enintään 30 vrk. Pidä alle 3-vuotiaiden lasten ulottumattomissa. Pienet osaset voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Katso käyttöohjevideo: