earClin® -korvasuihku | Aboutmeds
Siirry sisältöön

earClin® -korvasuihku

Unohda vanutupot! earClin-korvasuihkulla puhdistat korvat helposti, hellästi ja tehokkaasti

Uusi apteekeissa myytävä earClin®-korvasuihku on tehokas ratkaisu korvien säännölliseen puhdistamiseen kotiolosuhteissa. earClin®-korvasuihku on kehitetty käyttäen samaa tekniikkaa, jota erikoislääkärit käyttävät korvien puhdistukseen. earClin®-korvasuihku sisältää ainutlaatuisen pinta-aktiivisen puhdistusaineen, joka yhdessä veden kanssa huuhtelee ylimääräisen vahan pois korvakanavasta. Puhistusaine riittää jopa 50 käyttökertaan

earClin®-korvasuihku

  • puhdistaa ylimääräisen korvavahan
  • pitää korvaat puhtaina

earClin®  -korvasuihku huuhtelee korvakäytävään kertyneen liiallisen korvavahan tehokkaasti. Korvasuihkua käyttämällä estetään vahatulpan muodostumista. Korvakappaleen pyöreä muoto tekee siitä miellyttävän tuntuisen korvaa vasten. Sen mittasuhteet estävät sitä työntymästä liian syvälle korvakanavaan, jolloin vaurioita ei juurikaan voi syntyä, erityisesti tärykalvoon. Yhtä lailla korvakappale toimii sumutinpäänä. Sen patentoitu muoto varmistaa, että huuhteluneste levittyy optimaalisesti korvakanavaan. Oliivin muotoinen korvakappale toimii myös suojana liialliselle paineelle. Mikäli korvassa on vahatulppa ja korva on tukossa, tulee vahatulppa poistaa ennen korvasuihkun käytön aloittamista.

KATSO KÄYTTÖOHJE VIDEO TÄSTÄ!

TUTUSTU PAKKAUSSELOSTEESEEN TÄSTÄ

earClin korvasuihku / örondusch.

earClin® -korvasuihku sopii korvien säännölliseen puhdistamiseen:

  • Henkilöille, joilla kehittyy liikaa korvavahaa
  • Kuulokojetta*, korvatulppia tai nappikuulokkeita käyttäville
  • Henkilöille, jotka altistuvat jatkuvasti pölylle ja lialle.
  • Urheilijoille, joilla on jatkuva kontakti veteen

* Säännöllinen suihkutus pitää korvat erittäin puhtaana, mikä edesauttaa kuulokojeen moitteetonta toimintaa.

Kuulokojeet, korvatulpat ja nappikuulokkeet sulkevat korvakäytävän, mikä lisää korvavahan erittymistä ja työntymistä syvemmälle korvaan. earClin-korvasuihku auttaa helposti ja välittömästi, ja jopa lisää kuulokojeesi tai nappikuulokkeidesi käyttöikää, kun korvasi ja laitteesi pysyvät puhtaina!

LUE LISÄÄ

Kuinka earClin korvasuihkua käytetään?

Katso käyttöohjevideo:

Täyttö:

Purista pumppua ja ime laitteeseen kädenlämpöistä, korkeintaan 40-asteista vettä. Vesi sekoittuu laitteessa olevan pinta-aktiivisen puhdistusaineen kanssa ja muodostaa tehokkaan pesuliuoksen. Se riittää jopa 50 puhdistuskerralle. Kun sininen väri häviää vedestä, puhdistusaine on loppunut.

Huuhtelu:

Taivuta päätäsi ja aseta korvasuihkun suutin korvakäytävän aukolle. Purista pumppua ja huuhtele korva säiliön sisältämällä vesimäärällä. Anna liuoksen pehmittää korvavahaa hetken aikaa korvassa. Käännä päätäsi niin, että liika neste valuu pois.  Toista käsittely tarvittaessa toiseenkin korvaan.

Kuivaus:

Kuivaa korvakäytävä puhaltamalla sinne tyhjällä pumpulla ilmaa, kunnes korva on kuiva. Näin varmistat myös ettei säiliöön jäänyt vettä.

Asiantuntijoiden mukaan paras tulos saadaan, kun laitetta käytetään joka toinen päivä – kolme painallusta molempiin korviin. Säilytä earClin®-korvasuihku käden ulottuvilla käydessäsi suihkussa tai kylvyssä, jotta käyttö on mahdollisimman vaivatonta. Jos korvassa on vahatulppa, pehmitä ja liuota se ensin muilla valmisteilla, ja poista liuonnut vaha earClin®:lla.

earClin®-korvasuihku on tarkoitettu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

earClin® earshoweria ei tule käyttää

  • henkilöillä, joilla on tärykalvovaurioita tai epämuodostumia
  • henkilöillä, joilla on vaurioitunut korvakäytävä
  • alle 3-vuotiailla lapsilla

Käytä earClin®-korvasuihkua yhtäjaksoisesti enintään 30 vrk. Pidä alle 3-vuotiaiden lasten ulottumattomissa. Pienet osaset voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.