KONDEXIN®-kondroitiini- ja C-vitamiini nivelille | Aboutmeds
Siirry sisältöön

Uutuus! KONDEXIN® – 400mg/40 mg kondroitiini- ja C-vitamiinikapseli nivelille

KONDEXIN® - 400mg/40 mg kondroitiini- ja C-vitamiinikapseli nivelille

400mg kondroitiinia ja 40 mg C-vitamiinia, 60 kapselia 

KONDEXIN®-kapselit sisältävät 400 mg kondroitiinia ja 40 mg C-vitamiinia. Nivelruston tehtävänä on toimia iskunvaimentimena kahden luun välissä. Nivelrustosolut käyttävät elimistössä luontaisesti olevaa kondroitiinia muodostaessaan ruston proteiinia sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä. Kondexin®:n sisältämä C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

KONDEXIN® on kondroitiinia sisältävä ravintolisä ja sitä myydään apteekissa vapaasti muiden käsikauppavalmisteiden tapaan. KONDEXIN® on kohtuuhintainen kondroitiinivalmiste. Sillä on merkitystä pidempiaikaisessa käytössä.

Annostelu: Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia vuorokaudessa. 2 kapselia päivässä turvaa päivittäisen saantisuosituksen C-vitamiinista. Valmiste on tarkoitettu aikuisille. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä hiivaa, soijaa, gluteenia tai laktoosia. Sopii myös äyriäisallergikoille. Kondroitiini on nautapohjainen. Valmiste ei sisällä glukosamiinia, kuten monet muut apteekissa myytävät kondroitiinia sisältävät nivelvalmisteet.

1 kapseli sisältää:

  • 400 mg kondroitiinia (444 mg kondroitiinisulfaattia)
  • 40 mg C-vitamiinia (l-askorbiinihappo), joka vastaa 53% C-vitamiinin päivittäisestä saantisuosituksesta
  • Apuaineet: pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) ja paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Lisätietoa: Nivelterveys