KONDEXIN®-kondroitiini- ja C-vitamiini nivelille | Aboutmeds
Siirry sisältöön

Uutuus! KONDEXIN® – 400mg/40 mg kondroitiini- ja C-vitamiinikapseli nivelille*

Kondexin - kondroitiinikapseli itsehoitohyllystä.

400mg kondroitiinia ja 40 mg C-vitamiinia, 60 kapselia 

KONDEXIN®-kapselit sisältävät 400 mg kondroitiinia ja 40 mg C-vitamiinia. *Kondexin®:n sisältämä C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

KONDEXIN® -ravintolisää myydään apteekissa vapaasti muiden käsikauppavalmisteiden tapaan. KONDEXIN® on kohtuuhintainen kondroitiinivalmiste, millä on merkitystä erityisesti pidempiaikaisessa käytössä.

Annostelu: Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia vuorokaudessa. 2 kapselia päivässä turvaa päivittäisen saantisuosituksen C-vitamiinista.

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä hiivaa, soijaa, gluteenia tai laktoosia. Sopii myös äyriäisallergikoille. Kondroitiini on nautapohjainen. Valmiste ei sisällä glukosamiinia, kuten monet muut apteekissa myytävät kondroitiinia sisältävät nivelvalmisteet.

1 kapseli sisältää:

  • 400 mg kondroitiinia (444 mg kondroitiinisulfaattia)
  • 40 mg C-vitamiinia (l-askorbiinihappo), joka vastaa 53% C-vitamiinin päivittäisestä saantisuosituksesta
  • Apuaineet: pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) ja paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Huomioitavaa: Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.