PROIBS-annospussi IBS-oireiden hoitoon | Aboutmeds
Siirry sisältöön

PROIBS-annospussi IBS-oireiden hoitoon

proibs-pakkaus

Mikä on PROIBS®?

PROIBS® on lääkinnälliseksi laitteeksi rekisteröity valmiste IBS-oireiden, kuten vatsakipu, vatsan turpoaminen ja suoliston toiminnalliset häiriöt (ripuli ja/tai ummetus), hoitoon.

Mitä PROIBS® sisältää?

Yksi PROIBS® annospussi sisältää vaikuttavana aineena 250 mg AVH200®:ia, joka on Aloe barbadensis uutteen johdannainen. Se ei sisällä antrakinoneja.
Muut ainesosat: Fruktoosi, inuliini, sitruunahappo, natriumbikarbonaatti, askorbiinihappo, pii, trikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat, sitruuna aromi, B2-vitamiini (riboflaviini 5-fosfaatti). PROIBS® ei sisällä gluteenia, laktoosia, kananmunaa, pähkinöitä tai soijaa.

Älä käytä PROIBS®:ia, mikäli olet allerginen jollekin sen sisältämälle ainesosalle. Valmiste on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Mikäli käytät sitä pidemmän ajanjakson ja oireesi pahenevat, käänny lääkärin tai apteekin puoleen. Diabeetikkojen tulisi konsultoida lääkäriä ennen valmisteen käytön aloittamista. Jos olet raskaana tai imetät ja kärsit ruoansulatusongelmista, keskustele lääkärin kanssa ennen PROIBS®:n käytön aloittamista. Valmistetta suositellaan yli 13-vuotiaille lapsille.

Tyhjennä annospussin sisältö lasiin, ja lisää vesi. Käytä PROIBS®:ia 1-2 kertaa päivässä.
Valmiste on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Mikäli käytät sitä pidemmän ajanjakson ja oireesi pahenevat, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Onko valmisteella haittavaikutuksia?

Valmisteella ei ole tunnettuja haittavaikutuksia. Mikäli epäilet haittavaikutuksia kohdallasi, keskustele asiasta apteekkihenkilökunnan tai lääkärin kanssa. Mikäli huomaat haittavaikutuksia, joita tässä lehtisessä ei ole ilmoitettu, ne voidaan ilmoittaa
myös suoraan valmistajalle.

Yhteensopivuus muiden valmisteiden kanssa?

Yhteisvaikutuksia muiden valmisteiden kanssa ei ole. Mikäli käytät reseptivalmisteita, kannattaa keskustella käytöstä lääkärin kanssa.

Säilytys

Viimeinen käyttöpäivä on merkitty ulkopakkauksen pohjaan ja annospussiin. Älä käytä
valmistetta tämän jälkeen. Säilytä kosteudelta suojassa 5˚-25˚C lämpötilassa.